Besplatna dostava za narudžbe preko 250EUR.

Povrati & Zamjene

Povrati & Zamjene

Žao nam je što vas vidimo ovdje 🙁

NAPOMENA: Povrat novaca se vrši ISKLJUČIVO za artikle kupljene u HR i EU.

Vršimo povrat novca za proizvode kupljene na našem webshopu i Instagram računu. Rado ćemo prihvatiti povrat unutar 14 dana od isporuke. Artikle kupljene u trgovini možete zamijeniti za bilo koji drugi proizvod ili vaučer za isti iznos unutar 7 dana od kupnje.

Svi predmeti moraju biti primljeni natrag u izvornom obliku. Odjeća ne smije biti nošena, mijenjana ili oštećena te ne smije imati mrlje, sredstava za samotamnjenje, dlake kućnih ljubimaca ili jake mirise, uključujući dezodoranse i parfeme.

Prvo vraćate artikl na našu adresu. Nakon što naši djelatnici provjere stanje artikla i utvrde da je ispravan, novac mora biti vraćen na vaš račun u roku od 14 dana.

Povrati i zamjene ne vrijede za artikle kupljene na akciji ili sniženju (obično ili putem kupona). Također, neki predmeti, poput kupaćih kostima, ne ispunjavaju uvjete za povrat ili povrat novca.

Ako je vaš artikl oštećen ili neispravan, kontaktirajte nas u roku od 7 dana od datuma isporuke i rado ćemo obraditi vaš povrat.

Raskid ugovora

Prema zakonu, imate pravo odustati od ugovora sklopljenog putem interneta ili putem telefona bez navođenja razloga u roku od 14 dana od isporuke artikala.

Kada mogu raskinuti ugovor bez navođenja razloga?

Možete vratiti bilo koji proizvod koji ste kupili od nas.

Imajte na umu da ćete, prema zakonu, biti odgovorni za svako smanjenje vrijednosti predmeta kao posljedicu rukovanja robom na način koji nije potreban za upoznavanje s prirodom, svojstvima i funkcionalnošću predmeta.

Kakav je postupak za raskid ugovora bez navođenja razloga?

Obavijestite nas o svojoj odluci do roka isporuke proizvoda od 14 dana. Najbolje je poslati obavijest na e-mail adresu: [email protected] ili nazvati na broj: +385 91 619 33 58.

Pošaljite proizvod na adresu:
O.N. INTERNATIONAL j.d.o.o.,
NIA NAVE by CatWalk,
Praška 10, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Iznos koji ste platili za proizvod vratit ćemo vam najkasnije u roku od 14 dana od raskida ugovora. Plaćanje možemo izvršiti u skladu sa zakonom nakon što nam vratite proizvod. Kupac snosi troškove povrata proizvoda.

Kontakti

Rado ćemo odgovoriti na sva pitanja vezana uz raskid ugovora. Pošaljite pitanja na: [email protected] ili nas nazovite na: +385 91 619 33 58.

Artikli na rasprodaji

Artikli na rasprodaji se ne mogu vratiti ili zamijeniti.

Svaka druga posebna akcija koja uključuje popust bilo koje vrste bit će definirana posebno i podlijegat će jasno definiranim pravilima kupnje, zamjene, povrata i sl.

Kasni povrati

Ne možemo prihvatiti povrat nakon 14 dana od primitka, a sve što nam pošaljete nakon 14 dana možemo vam vratiti.

U slučaju opravdane reklamacije, mi snosimo troškove povrata artikala. U svakom drugom slučaju troškove snosi kupac.

Kontaktirajte nas prije bilo kakvog povrata.

Zamjena

Artikl koji Vam ne odgovara možete zamijeniti u roku od 7 dana za artikl u istom iznosu ili uz nadoplatu (ako je zamjenski artikl skuplji).

Za sve što vas zanima u vezi zamjene kontaktirajte nas na jedan od načina navedenih u odjeljku kontakti.

U slučaju opravdane reklamacije mi snosimo troškove zamjene artikala. U svakom drugom slučaju troškove snosi kupac.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Sold
 • Shipping
Click outside to hide the comparison bar
Compare