Besplatna dostava za narudžbe preko 250EUR.

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Korištenje naše web stranice i usluga potvrđuje da se slažete s našim pravilima i obvezama.

Privatnost podataka je od velike važnosti za O.N. International j.d.o.o. Želimo biti transparentni s obradom vaših osobnih podataka.

TKO KONTROLIRA VAŠE PODATKE?

 1. International j.d.o.o. je voditelj obrade osobnih podataka koje nam dajete. Također smo odgovorni za vaše podatke. Pridržavamo se važećeg Zakona o zaštiti podataka.

GDJE POHRANJUJEMO VAŠE PODATKE?

Podaci koje prikupljamo od vas pohranjuju se unutar Europskog gospodarskog prostora (“EEA”), ali se također mogu prenijeti i obraditi u zemlji izvan EGP-a. Svaki takav prijenos vaših osobnih podataka izvršit će se u skladu s primjenjivim zakonima.

Za prijenose izvan EGP-a, Nia Nave će koristiti standardne ugovorne klauzule i štitove kao zaštitne mjere za zemlje bez odluka EK o primjerenosti.

TKO MOŽE PRISTUPITI VAŠIM PODACIMA?

Vaši se podaci mogu dijeliti s O.N. International j.d.o.o. Nikada ne prosljeđujemo niti prodajemo vaše podatke trećim stranama izvan O.N. International.d.o.o.

KOJA SU VAŠA PRAVA?

Korisnici imaju pravo dobiti potvrdu o tome postoje li osobni podaci koji se na njih odnose ili ne, bez obzira jesu li već evidentirani, te priopćiti te podatke u razumljivom obliku.

Također imaju pravo dobiti informacije o podrijetlu osobnih podataka; svrhu i metode obrade; logika koja se koristi u slučaju kada se podaci obrađuju elektroničkom opremom; osobni podaci voditelja obrade podataka, informacije o subjektima ili kategorijama subjekata kojima osobni podaci mogu biti otkriveni ili koji mogu saznati za takve podatke u svom svojstvu, na primjer, kao glavni izvršitelji obrade ili imenovani službenici.

Korisnici uvijek imaju pravo od svakog zajedničkog voditelja obrade:

 • ažuriranje, ispravljanje ili integracija osobnih podataka.
 • brisanje, anonimiziranje ili blokiranje podataka koji su nezakonito obrađeni, uključujući podatke čije zadržavanje nije nužno za svrhe za koje su prikupljeni ili naknadno obrađeni.
 • – potvrdu da su o gore navedenim radnjama, kao io njihovom sadržaju, obaviješteni subjekti kojima su ili kojima su podaci priopćeni ili diseminirani, osim ako se ovaj zahtjev pokaže nemogućim ili uključuje nerazmjeran napor u odnosu na pravo na zaštitu.

Korisnici također imaju pravo prigovora, u cijelosti ili djelomično:

 • na zakonitoj osnovi obrađivati osobne podatke koji se na njih odnose, iako su relevantni za svrhu prikupljanja;
 • na obradu Osobnih podataka u vezi s njima, ako se provodi za slanje reklamnih materijala ili izravnu prodaju ili za provedbu istraživanja tržišta ili komercijalne komunikacije.
 • Korisnici imaju pravo ostvariti svoja prava u bilo koje vrijeme, sukladno zakonskim uvjetima, slanjem zahtjeva na e-mail adresu [email protected]; odgovorit ćemo na vaš e-mail što je prije moguće.

VAŽEĆE PRAVO

Podatke ili osobne podatke koje nam dostavite obrađivati ćemo sukladno važećem Zakonu o zaštiti osobnih podataka Republike Hrvatske i Politici zaštite podataka. Korištenjem ove web stranice pristajete na obradu podataka i informacija te izjavljujete da su svi navedeni podaci i informacije istiniti i odgovaraju stvarnosti.

PRAVO NA PRIGOVOR NADZORNOM TIJELU

Pretpostavimo da mislite da je O.N. International j.d.o.o. obrađuje vaše osobne podatke na pogrešan način, možete nas kontaktirati. Također, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu.

ODGOVORNOST

Ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za bilo kakve pogreške sadržane na našoj web stranici i zadržavamo pravo promjene informacija i opisa navedenih proizvoda bez prethodne najave.

Ako se otkrije pogreška u cijeni robe koju ste naručili, obavijestit ćemo vas u najkraćem mogućem roku. Nećemo imati obvezu prodati vam taj artikl po netočnoj cijeni. Narudžba će biti poništena i cijeli plaćeni iznos će vam biti vraćen. Zatim možete ponovno naručiti artikl po ispravnoj cijeni ako želite.

U malo vjerojatnom slučaju da primite robu koja je oštećena ili neispravna, mi ćemo pregledati stavku i utvrditi možemo li vratiti puni plaćeni iznos, dostaviti vam zamjenski artikl ili popraviti artikl, pod uvjetom da:

 1. da nas o kvaru obavijestite e-poštom čim ga primijetite.
 2. greška je greška u proizvodnji, a ne rezultat zlouporabe artikla.
 3. zatim vraćate oštećenu/neispravnu robu na adresu navedenu u našem e-mailu kao odgovoru u roku od 7 radnih dana od primitka tog e-maila; i
 4. vraćeni artikli su nenošeni, nekorišteni, neoznačeni i u izvornom stanju sa svim originalnim oznakama i još pričvršćenim sigurnosnim remenom/trakom; i
 5. sva nam je ambalaža vraćena.

Artikli su vaša odgovornost dok nam ih ne vratite. Ako se uvjerimo da su artikli oštećeni ili neispravni, nadoknadit ćemo vam razumne troškove povrata artikla nama. Uložili smo sve napore kako bismo pružili točne informacije o proizvodu. Međutim, zbog mnogo različitih internetskih preglednika, kontrasta boja monitora itd., ne možemo biti odgovorni za bilo kakvu razliku u boji između slike i artikla koji vam je isporučen. Nećemo biti odgovorni za bilo kakve ekonomske gubitke, gubitak dobre volje ili ugleda, ili bilo kakve posebne ili neizravne gubitke koje ste pretrpjeli ili nastali.

AUTORSKO PRAVO

Sva prava, uključujući autorska prava, koja se odnose na ovu web stranicu pripadaju www.nianave.com. pristupom ovoj web stranici možete preuzimati sadržaj samo za svoju osobnu upotrebu i nije vam dopušteno kopirati, emitirati, pohranjivati ili javno reproducirati, prilagođavati, modificirati ili mijenjati sadržaj u bilo koju drugu svrhu bez prethodnog pismenog dopuštenja www.nianave. com.

KOLAČIĆI

Kolačiće će postaviti treće strane koje se sastoje od komercijalnih partnera O.N. International j.d.o.o. Takve su postavke nužne kako bi se osigurale normalne funkcije stranice i pružile nam najbolje iskustvo pregledavanja.

CJELOKUPNI UGOVOR

Ovaj Ugovor predstavlja cjelokupni ugovor između stranaka i zamjenjuje sve prethodne sporazume između stranaka koji se odnose na njegov predmet. Svaka strana potvrđuje da se pri sklapanju ovog Ugovora nije oslanjala na bilo koju izjavu, predstavljanje, jamstvo ili jamstvo (bez obzira da li je dano iz nemara ili nedužno) te da neće imati pravo ili pravni lijek u vezi s njim, osim kako je izričito navedeno u ovom ugovoru. Ovi uvjeti i odredbe uređuju naš odnos s vama. Sve izmjene moraju biti u pisanom obliku i potpisane od obje strane.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Sold
 • Shipping
Click outside to hide the comparison bar
Compare